Άρθρα

Άρθρα2019-10-15T18:16:45+03:00

Διαβάστε τα άρθρα μας για να μένετε συνεχώς ενημερωμένοι για τις διατροφικές τάσεις που σηματοδοτούν κάθε χρονιά, τη δημιουργία καινοτόμων τροφών ή την ανακάλυψη νέων φυσικών τροφίμων ή συστατικών, που μπορεί να τα γνωρίζατε, αλλά δεν είχατε σκεφτεί να τα εντάξετε στην καθημερινή διατροφή σας.

Κάλιο

Το Κάλιο είναι το κύριο ενδοκυττάριο κατιόν του οργανισμού και είναι απαραίτητο για την ρύθμιση του όγκου των ενδοκυττάριων υγρών. Τα επίπεδα του Καλίου συνεισφέρουν στην διατήρηση της αρτηριακής πίεσης, ωστόσο υπάρχει...

Καφεΐνη

Ο καφές είναι το πιο δημοφιλές ρόφημα που περιέχει καφεΐνη και καταναλώνεται ευρύτερα παγκοσμίως. Περιέχει πάνω από 700 ενώσεις, οι οποίες είναι υπεύθυνες για το άρωμα του και την μοναδική του γεύση. Η περιεκτικότητα καφεΐνης στον καφέ ωστόσο...

Μεσογειακή Διατροφή

Η παραδοσιακή Μεσογειακή διατροφή είναι η κληρονομιά χιλιετιών, που προκύπτει από την ανταλλαγή πολιτισμών και τροφίμων μεταξύ των χωρών γύρω από τη λεκάνη της Μεσογείου.

Σίδηρος

Ο σίδηρος είναι ένα απαραίτητο ιχνοστοιχείο το οποίο λαμβάνει μέρος στην μεταφορά του οξυγόνου μέσα στο σώμα μας. Η επαρκής πρόσληψη σιδήρου μέσω της διατροφής μπορεί να συμβάλει στην πρόληψη της αναιμίας και να βοηθήσει γενικότερα την υγεία μας.

Γάλα αμυγδάλου vs Γάλα σόγιας

Το γάλα αμυγδάλου καθώς και το γάλα σόγιας είναι κατάλληλα για άτομα που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη, εμφανίζουν αλλεργικές αντιδράσεις που σχετίζονται με το γάλα αγελάδας καθώς και αποτελεί επιλoγή για ένα vegan άτομο.

Κάνε το πρώτο βήμα

Επικοινώνησε μαζί μου για την υιοθέτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών, την αντιμετώπιση διαφόρων παθολογικών καταστάσεων και την διαχείριση του σωματικού σου βάρους μέσω εξατομικευμένων προγραμμάτων διατροφής και διατροφικής εκπαίδευσης.

Επικοινωνια
Go to Top